Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Μανιτάρια (πλευρώτους) ψητά

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
2 κουταλιές μπαλσάμικο
100 γρ φρυγανιά τριμμένη
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
4 κουταλιές λάδι
1 λεμόνι (ο χυμός του)
αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και κόβετε τα χοντρά κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα κόβετε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους και τα αλατοπιπερώνετε. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί ή πυρέξ και ρίχνετε το χυμό λεμονιού, τη φρυγανιά, τον άνηθο, το λάδι και το μπαλσάμικο. Τα ψήνετε στο grill μέχρι να ροδίσουν (περίπου 25 λεπτά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: