Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Ρεβιθάδα (νησιώτικη)

1/2 κιλό ρεβύθια
1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
άνηθος - 1 πράσσο
αλάτι - πιπέρι
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι


Μουσκεύουμε τα ρεβύθια σε μπόλικο νερό απο το προηγούμενο βράδυ.
Προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Την επομένη τα βράζουμε με νερό τόσο όσο να τα καλύπτει.
Ξαφρίζουμε καλά.
Αφού ξαφριστούν τα βάζουμε σε πήλινο σκεύος προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά
και σιγοψήνουμε στον φούρνο για δύο (2) ώρες σε μέτρια θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: